Tražilica

Obavijest 1 – Glasnik slavonskih muzeja / novi broj

Poštovane kolegice i kolege,

nastavno na dogovore s godišnje skupštine Muzejske udruge Istočne Hrvatske održane 28. lipnja 2016. godine u Gradskom muzeju Vukovar, ovim putem Vas pozivamo za prijavu NASLOVA RADOVA za novi broj Glasnika slavonskih muzeja.

Molili bismo Vas da naslove radova prilagodite prijašnjim sadržajima Glasnika (Vijesti iz Muzeja, Izložbe, Stručni radovi, Personalne vijesti i dr.) ili predložite nove sadržaje te ih pošaljete do srijede, 10. kolovoza 2016. godine.

Također Vas molimo da uz svaki naslov rada navedete: ime i prezime autora, broj kartica teksta i broj fotografija ili crteža (crno-bijelih/color) te Muzej ili Galeriju. Broj kartica teksta za stručne radove bi trebao sadržavati do sedam kartica teksta, a svi ostali radovi ne bi trebali sadržavati više od pet kartica teksta. Prethodno navedeni podatci izuzetno su važni i neophodni kako bi Uredništvo moglo sa što točnijim podatcima o broju autora i sadržaju te obimu novoga broja Glasnika slavonskih muzeja zatražiti sredstva za sufinanciranje temeljem raspisanoga Natječaja Ministarstva kulture RH za 2017. godinu.

Uredništvo Glasnika slavonskih muzeja će sve ostale Upute autorima poslati naknadno.

Molimo Vas da naslove radova pošaljete na e-poštu Urednice Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na e-poštu tajnice Uredništva Glasnika slavonskih muzeja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svima unaprijed zahvaljujemo!

U Županji, 27. srpnja 2016.

Uredništvo